Glassrekkverk er en byggevare vi tilbyr våre kunder. Glassrekkverk kan tilpasses trappen, plattingen eller balkongen som den skal benyttes til. Ved å tilpasse glassrekkverket til dine behov er du sikker på at denne passer til ditt hus.

Når man skal velge glassrekkverk bør man først bestemme hvordan man vil at trappen skal være. Begynn med å velge trappemodell. Deretter kan du velge blant flere tresorter og overflater. I tillegg bør man ta stilling til om man ønsker åpne eller tette trinn og barnesikringslister.

Når man skal velge glassrekkverk er det også viktig om man ønsker at gelender og fester skal være i stål eller tre, med eller uten blokktrinn. Rekkverkene kan leveres både som lagerførte standarder, men kan også leveres som skreddersøm til private og næringslivskunder.

Vi leverer glassrekkverk som har eksklusivt og stilrent design. Vi benytter skjult innfesting hvor alle skjøter og vinkler på håndrekken blir skjult helt og holdent under toppdelen på stolpene.

Våre glassrekkverk kan produseres og leveres i forskjellige materialer. Det eneste vedlikehold som kreves er normalt renhold. Ønsker man å male eller beise rekkverket i en bestemt farge, vil behandlingsintervallet være tre til fire ganger lengre enn på annet trevirke.

Våre kunder kommer hovedsakelig fra Hordaland.