Enebolig

Drømmer du om enebolig i Hordaland?

Vi bygger eneboliger som er tilpasset deg og ditt behov. Siden ingen mennesker er like, bygger vi det akkurat slik du ønsker. Vi bygger alt fra klassiske til moderne eneboliger, som funkishus, sveitserhus, passivhus osv. Om du ønsker noe helt unikt, kan våre hustyper tilpasses dine ønsker og behov.

Innflyttingsklar enebolig på ett år

Rom ble ikke bygget på en dag og det blir ikke eneboligen din heller. Ting tar tid, men vi vil i løpet av ett år ha den innflytningsklar til deg. Ting tar tid og tid er penger, det er viktig at alt er på plass før vi begynner, slik at kostnad og tid blir estimert korrekt allerede i begynnelsen av prosjektet.

Vi er tilknyttet Mesterhus, og kan derfor tilby en rekke forskjellige eneboliger. I tillegg er vi tilknyttet Byggeriet som er en av Norges største innkjøpere av byggevarer. Dette sikrer oss gode priser på byggevarer når vi skal bygge en enebolig.

Lokale håndverkere fra Hordaland
KÅLÅS BYGG  AS har lang erfaring når det gjelder oppføring av enebolig. Når vi bygger eneboliger gjøres det av våre kunnskapsrike lokale håndverkere fra Nordhordland. Dette gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner når din nye enebolig skal bygges.