For deg som kunde betyr dette gunstige innkjøp og gode tilbud på alt av byggevarer.

BYGGtorget består i dag av 103 butikker fordelt over hele landet. Dette gjør oss til en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet.
For deg som kunde betyr dette gunstige innkjøp og gode tilbud på alt av byggevarer.

BYGGtorget KÅLÅS BYGG  lagerfører alle de «mest» brukte byggevarene og har kort leveringstid på de byggevarer vi eventuelt ikke har lagerført.

En stadig utvikling i byggebransjen gjør at vi har stort fokus på å lagerføre de «rette» byggevarene. Det er mange produkter som må byttes ut til nye – med andre og bedre egenskaper.For å holde følge med denne utviklingen kreves det kompetanse og vilje til å omstille seg!

Ved at vi har samlokalisert byggevarelager og byggmesteravdelingen oppnår vi en solid fagkompetanse innen byggfaget som er tilgjengelig for vår kunder på byggevarer. Vi kan på denne måten tilby et «oppdatert» lager av byggevarer, masseberegning og ikke minst gode faglig råd på veien. Ved behov for bistand til tegning, beregning, byggevarer eller andre ting kan vi være behjelpelig.

Dersom du går med planer om hus eller hyttebygging, vurderer å pusse opp eller trenger en pakke spiker, kan det lønne seg å søke råd og pris hos oss.

Byggtorget eies av Mestergruppen. Mestergruppens kjerneverdier er at vi skal være pålitelige, effektive og innovative. I Mestergruppen holder vi det vi lover, og vi lover ikke mer enn vi kan holde.