Byggevarehandel

Blir 2018 året du realiserer dine prosjekter?

Hos Byggtorget finner du det du trenger til ditt neste prosjekt, samt fagekspertisen som kan hjelpe deg med å komme i gang. Vi bistår med planlegging på alle dine små og store prosjekter.

Du har kanskje tenkt på det lenge, men ikke helt visst hvor du skal begynne? Uansett hvor langt du har kommet i tankeprosessen: Ta med deg ideene dine til en av Byggtorgets butikker. Vi vet at det kan være vanskelig å ha oversikt over alt som må kjøpes inn. Noe kan også ha lang bestillingstid. Vi hjelper deg med alt fra materialvalg, beregninger og bestillingsliste slik at alt kommer i én samlet leveranse når du trenger det. Sammen med fageksperter blir det enklere å konkretisere drømmene og ta riktige valg.
Planlegg nå, ta kostnaden til våren
Uansett hvilket prosjekt du har på blokka for 2018, er planlegging alfa og omega. Hvorfor ikke bruke en årstid der man har litt bedre tid til å planlegge for det som kommer? Plutselig er våren her og allerede nå kan det være greit å tenke på hvilke ønsker man har. Skal drømmen om garasje eller ny uteplass realiseres i år? Selv om du planlegger og bestiller nå, kommer ikke kostnadene før varene er her. Kanskje du vil gjøre noe selv og sette bort noe annet. Uansett kan det være greit å ha en plan og oversikt over utgiftene som kommer.
Ta riktige valg
Byggtorget tilbyr en totalpakke med faglig ekspertise og gode råd slik at du kan ta riktige valg og realisere dine prosjekter:
Fagkunnskap: Tips og gode råd om alt fra hva og hvordan
Planlegging: Vi lager en liste over hva du trenger og hvor mye du trenger. I tillegg får du en kostnadsberegning slik at du slipper ubehagelige overraskelser underveis. Planlegging er den viktigste jobben og nøkkelen til suksess. Her er vi eksperter!
God service: Felles for alle som jobber hos Byggtorget er kjærligheten til faget. Vi har kunnskap og erfaring, og legger vår stolthet i å yte god service.

https://www.byggtorget.no/