Ønsker du å bygge tomannsbolig i Hordaland?

Om du ønsker å bygge bolig sammen med noen andre, kan tomannsbolig være noe for deg. Ved å bygge tomannsbolig reduseres utgiftene betraktelig, og dere kan spare store summer. Og det beste er at du selv kan velge din egen nabo.

Tomannsbolig med kvalitet i alle ledd

KÅLÅS BYGG AS har mange års erfaring og kan bygge spennende og unike tomannsboliger. Vi har nøye utvalgte samarbeidspartnere med på laget. Det gjør oss i stand til å ta hånd om hele prosjektet fra råtomt til ferdig tomannsbolig.

Vi tar prosjektledelsen under byggeprosessen og sørger for at alle tidsfrister, kvalitetskrav og endringer blir overholdt. Resultatet er kvalitet i alle ledd.

Vi tilpasser oss dine ønsker

Vårt største ønske er at du som kunde skal bli fornøyd, og vi kan derfor lage en tomannsbolig som er spesialtilpasset dine behov. Ønsker du like store leiligheter, men med forskjellig planløsning? Eller at den ene leiligheten er større enn den andre?

Valgmulighetene er mange, og derfor vet vi at det er desto viktigere å tilby en god veiledning og kundedialog underveis i byggeprosessen. Uansett hva dine ønsker og behov er, så vil vi oppfylle kravene slik at tomannsboligen blir perfekt for akkurat deg.

Ta kontakt i dag -Vi hjelper deg i gang!