KÅLÅS BYGG AS  har nøye utvalgte samarbeidspartnere med på laget. Det gjør oss i stand til å ta hånd om hele prosjektet fra råtomt til ferdig arkitekttegnede hus. Vi tar da prosjektledelsen på alle fag og sørger for at alle tidsfrister, kvalitetskrav og endringer blir overholdt.

Hvorfor velge arkitekttegnet hus?

Ved å velge arkitekttegnet hus får du selv være med på å bestemme hvordan drømmehuset skal se ut. Arkitekttegnede hus blir tilpasset dine behov og du får et personlig preg over boligen din da det er tegnet etter dine ønsker og behov.

KÅLÅS BYGG AS ønsker å gjøre din drøm til virkelighet og har lang erfaring med å bygge moderne arkitekttegnede hus som er kreativt utformet og som avspeiler kundens unike personlighet.

Arkitekttegnede hus gir deg friheten til å velge!

Vi hjelper deg med boligdrømmen

Om du allerede har fått utarbeidet tegning- eller trenger utarbeidelse på tegning for din bolig, så ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg med å oppnå din boligdrøm om et arkitekttegnet hus. Vi har samarbeid med Mesterhus sine arkitektkontorer som er klare til å tegne din bolig i akkurat den stilart du ønsker deg.

Vi tilbyr arkitekttegnede hus med gjennomtenkte og personlige løsninger som baseres på tradisjonelt håndverk av god kvalitet.

Er du interessert i å vite mer?