KÅLÅS BYGG AS er et lokalt byggevarehus lokalisert i Nordhordland Næringspark, Torvhusmyrane 2, 5913 Eikangervåg, Hordaland. Vi lagerfører de vanligste og viktigste byggevarene som benyttes i ulike byggeprosjekter. Vår leverandør av byggevarer er BYGGtorget

Gunstige priser på byggevarer

BYGGtorget er en del av Mestergruppen, et samarbeid som gjør at vi i KÅLÅS BYGG har tilgang til svært gode kvalitetsprodukter til meget konkurransedyktige priser. BYGGtorget er en av Norges største innkjøpere av byggevarer og det gjør at vi oppnår svært gunstige stordriftsfordeler.

Som kunde av KÅLÅS BYGG AS, vil du dra godt nytte av samarbeidet vi har med BYGGtorget og Mestergruppen, gjennom lavere priser på byggevarene og dermed reduserte byggekostnader.

En annen fordel er at vi alltid lagerfører de riktige produktene av byggevarer. Nye standarder, nye produkter og nye måter å bygge på fører til at produkter må utskiftes svært ofte. Vi er et byggvarehus som har både vilje og evne til å holde oss oppdatert på disse nyvinningene.

Konkurransedyktig byggeprosess

Våre lageransatte har solid kunnskap og lang erfaring innen tømrerfaget, noe som gjør at de kjenner godt til utfordringene man møter i ulike prosjekter. Våre kunder kan derfor føle seg trygg på at de får god faglig veiledning, og hjelp til en mer nøyaktig materialberegning på et godt og oppdatert lager.

Dersom du har behov for bistand til tegning, beregning eller søknadsprosedyrer kan vi være behjelpelig med dette. Byggevarer fra oss hjelper til med en effektiv og konkurransedyktig byggeprosess for deg som boligbygger i Hordaland.

Ønsker du å vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss angående vårt byggevarehus.