KÅLÅS BYGG AS lagerfører de mest vanlige byggevarene som benyttes i ulike byggeprosjekter. Vår leverandør av byggevarer er BYGGtorget. Det betyr at vi kan levere svært gode byggevarer til svært gode priser. Noen av våre viktigste byggevarer inkluderer produkter som:

• Trevirke og trelast
• Isolasjon
• Vindu og dører

Trevirke og trelast

Gjennom BYGGtorget tilbyr vi alt du trenger av trelast fra konstruksjonsvirke og limtre til bærende konstruksjoner. Dette gjelder også alt fra innvendige paneler til gamle og nye profiler. Trevirke er den nyttbare delen av veden i bartre og lauvtre.

Isolasjon

Isolasjon er en viktig del av alle boliger. God isolasjon gir en energivennlig bolig som du som boligeier sparer energi og penger på. I tillegg sparer vi miljøet med lavere utslipp av CO2 til energiproduksjon.

En viktig del av å islolere et hus er etterisolering. Etterisolering er ofte det beste tiltaket ved en gammel bolig for å spare penger. Glava Proff 34 for eksempel er et produkt som har svært gode egenskaper når det gjelder å etterisolere.
Dette produktet har bedre egenskaper enn mange andre produkter på markedet.

Vindu og dører

Vindu og dører er svært viktige komponenter ved en bolig. Det er mange behov og ønsker det skal tas hensyn til. I tillegg er det også mange krav å ta hensyn til når det gjelder det praktiske, estetiske og økonomiske.

Våre kunder kommer hovedsakelig fra Hordaland.

Kontakt KÅLÅS BYGG for mer informasjon om våre byggevarer.