Tina Fjellby ønsket seg et hus i Masfjorden, der hun og og samboeren kan bo i lang tid fremover. Valget falt på å bygge huset selv.

Etter å ha samlet inn flere pristilbud, engasjerte de Kålås Bygg til å utføre jobben. Dette var en virksomhet de også kjente til fra tidligere.

– Vi kjenner flere her i Masfjorden som har bakgrunn fra tømrerfag. Flertallet av disse anbefalte Kålås Bygg. Kålås Bygg fremsto som pålitelige og prisgunstige, og de har gode referanser.

Trygg og god samarbeidspartner

Tina har tidligere eid brukt hus, men kjente denne gangen at det var fristende å bygge eget. På den måten kunne de få ting akkurat slik de ville. Paret gjorde mye av grunnarbeidet selv før byggingen og fikk utarbeidet skissen til huset gjennom egne kontakter. Kålås Bygg var med i prosessen fra grunnmuren var ferdig, og Tina opplevde dem som en trygg og god samarbeidspartner.

– Det var fint å ha med et overordnet organ, som vet hva de skal spørre om og når de skal spørre om det. De ser løsninger og kommer med forslag, og de ser ting som for meg er litt svevende.

Genuint opptatt av at vi skulle bli fornøyd

Hun understreker at Kålås Bygg, selv om de var deltakende og kom med anbefalinger, aldri tok valg de ikke hadde fått godkjenning på.

– De ringer ved den minste beslutning, for å få godkjenning, og det synes jeg er bra. Du føler at de er genuint opptatt av at du skal bli fornøyd.

Tina og samboeren hadde ingen tidsfrist på prosjektet, og følte at ting iblant tok kortere tid enn forventet. Hun var glad for å ha med Kålås Bygg på laget, da de hadde oversikt over den overordnede prosessen, og sørget for at ulike bestillinger ble gjort i tide.

– Det er tydelig at de har mye erfaring. De vet hvor kort tid enkelte prosesser kan ta, og hvor lange leveringstidene kan være. Plutselig er noe klart, og da skjønner du hvorfor de kom med de anbefalingene de gjorde.

Anbefaler dem på det varmeste

Planen er at de flytter inn i huset om kort tid, og så langt er hun svært fornøyd med jobben som er gjort. Resultatet av prosjektet er en tradisjonell enebolig med åpen løsning, og med nydelig sjøutsikt fra balkongen. Kålås Bygg anbefaler hun gjerne videre.

– De er pålitelige og vi har hatt god kommunikasjon hele veien. De vet hva de gjør og kommer med tips og råd, med en genuin interesse for at du skal bli fornøyd med resultatet. Jeg vil anbefale dem på det varmeste.