KÅLÅS BYGG AS er stolte av å samarbeide med våre proffkunder, og ønsker å være kontinuerlig oppdatert på de nyeste produktene og nyhetene i bransjen.

Hvem er proffkundene?

Proffkundene er travle og engasjerte byggmestere og håndverkere. De ønsker å gjøre jobben sin så effektivt som mulig, og har samtidig behov for å føle seg godt ivaretatt av sitt byggevareutsalg. Derfor har vi interne kurs, holdt av profesjonelle foredragsholdere, som kontinuerlig holder oss oppdatert og hever vår kompetanse. Slik kan vi møte våre proffkunder med kunnskapsnivået de fortjener.

Trenger du råd? Kom til oss!

Som proff-aktør kan du svaret på det meste selv. Likevel er det slik for de fleste av oss at vi innimellom trenger et råd, om det er beregning av nødvendig bæring eller byggdetaljer på en spesiell løsning. Besøker du oss kan vi hjelpe med dette, vi har byggmester og ingeniør tilgjengelig på huset.

Hos oss får du informasjon om nye produkter, nye lover og forskrifter, priser, leverandørnyheter, og får samtidig støtte og hjelp raskt og effektivt. Vi samarbeider tett med dyktige leverandører, som produserer produkter av beste kvalitet og tilbyr produkt- og monteringskurs.

Ønsker du å vite mer?

Nøl ikke med å ta kontakt om våre proffkunder. Vi slår gjerne av en prat med deg.